de Rooy Warehousing: Ronald Visser

De Rooy Warehousing is op zoek naar collega’s en we maakten hiervoor een ambassadeursvideo met een chauffeur. Een huidige werknemer, Ronald Visser, nam ons een dag mee om te ervaren hoe een reguliere werkdag voor hem eruit ziet.

Ambassadeursvideo 2 min.

We maakten een video compilatie van twee minuten waarin Ronald vertelt over zijn werkdag en werkzaamheden. die daarbij komen kijken. Hij laat zien hoe interessant een baan kan zijn bij de Rooy Warehousing.

Gedurende de dag maken we korte opnames van Ronald, zijn truck, lading en route. Ook verzorgen we een aantal interviews met Ronald gedurende de dag om de video te begeleiden. Alle details van de werkzaamheden worden zo, op eigen wijze, uitgelegd door een ervaren persoon en het zorgt ervoor dat het interessant blijft om ernaar te kijken.

Ambassadeursvideo 30s (teaser)

Door een goede, snelle edit van alle videoclips, samen met ondersteuning door een goed stuk muziek maken we het eindresultaat spectaculair en leuk om naar te kijken. Zo krijgt men in korte tijd een spannende video te zien vol informatie en realistische sfeer van de baan.

Foto’s

Tijdens een dag ‘meelopen’ maken we niet alleen video-opnames maar verzorgen tegelijk ook fotografie door de dag heen.

Meer informatie is te vinden op https://derooy-jobs.nl/
Solliciteren kan uiteraard ook op de website!

Naar bovenkant pagina